54 de braşoveni, aşteptaţi să semneze contractele „Casa Verde“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM) îi aşteaptă pe braşovenii selectaţi de Administraţia Fondului pentru Mediu, pentru a-şi semna contractele de finanţare nerambursabilă în vederea montării sistemelor de încăzire alternativă.

După  semnarea contractelor, beneficiarii pot demara achiziţionarea şi montarea instalaţiilor, urmând ca tot la sediul APM să depună dosarul de decontare.

Acesta  terbuie să conţină o copie legalizată a contractului de execuţie, facturi fiscale, atât copii cât şi originale, documente bancare sau chitanţe privind achitarea facturilor, proces verbal de recepţie la terminarea lucrărilor, precum şi o copie a certificatului de garanţie emis de producător pentru instalaţie.

Încă 54 de braşoveni sunt aşteptaţi la sediul APM  pentru a semna contractele de finanţare. Acestea sunt însoţite de două anexe: cererea şi o listă a documentelor justificative pentru efectuarea decontării", a spus Ciprian Băncilă, directorul executiv al APM Braşov.

392 de braşoveni şi-au depus dosarele pentru a beneficia de finanţare nerambursabilă în valoare de până la 6000 de lei pentru instalarea panourilor solare şi a centralelor termice pe peleţi, brichete sau orice deşeu din material lemnos şi de până la 8000 de lei pentru instalarea pompelor de căldură.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite