47 de şcoli de şoferi din Braşov cotizează la protejaţii lui Berceanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Colegii ministrului Transporturilor, Radu Berceanu, au organizat un monopol în beneficiul unei firme de casă: Bizarre Soft SRL. In urma unui ordin ministerial, Autoritatea Rutieră Română a obligat şcolile de şoferi să cumpere softul firmei craioveane ce aparţine anturajului politic şi de afaceri al lui Radu Berceanu.

La Braşov, 47 de şcoli de şoferi au fost obligate să cotizeze la firma de casă a lui Radu Berceanu. Softul în cauza costă 2.500 de lei. Astfel, numai de la Braşov, s-au adunat 117.500 de lei. „Vă daţi seama că, dacă nu plăteam softul ăla, ne trăgeau cei de la ARR pe linie moartă. Vrei - nu vrei, cotizezi, că aşa e democraţia în România. Credeţi-mă, un elev de liceu, dacă îşi pune mintea, făcea softul ăla în câteva clipe“, ne-a declarat, sub rezerva anonimatului, unul dintre patronii unei şcoli de şoferi din Braşov.

Cei care au şcoli de şoferi spun că nu au cum să refuze aplicarea ordinului, pentru că şefii judeţeni ai ARR au fost numiţi tot politic şi sunt colegi de partid cu Radu Berceanu...

Despre înteraga afacere şi cine sunt cei din spatele firmei de apartament, CITIŢI AICI

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite