30 de copii din comuna Săuceşti vor sosi în vacanţă la Moieciu de Sus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul grup de 30 de copii din comuna Săuceşti vor sosi la Moieciu de Sus mâine, în jurul orei 15.00. Vacanţa micuţilor a fost organizată la iniţiativa ANTREC Braşov.

Cei 30 de copii din comuna Săuceşti vor fi găzduiţi gratuit în pensiunile din zona Bran-Moieciu. Iniţiatorii susţin că, în zilele următoare, alţi aproximativ 70 de copii din zonele sinistrate din Moldova vor avea parte de o vacanţă minunată la munte. Astfel că, în zona Bran-Moieciu vor sosi, la finalul lunii, alte două grupuri de copii. „Cred că această mini vacanţă îi va ajuta pe copii să uite, cel puţin pentru câteva zile, de groaza acelor momente în care apele le-au invadat localitatea", a declarat prefectul Ion Gonţea.

Primul grup de 30 de elevii, din clasele I-VIII, alături de trei însoţitori vor petrece câte şapte zile în judeţul nostru. „Proprietarii de pensiuni vor primi în gazdă câte patru-cinci copii, urmând să le asigure şi micul dejun. Masa de prânz şi cina vor fi servite la pensiunile mai mari din zonă. Suntem bucuroşi că putem să le face un cadou acestor micuţi atât de greu încercaţi de soartă. Vrem să le oferim micuţilor o vacanţă de neuitat, activă şi instructivă, aşa că vom organiza, împreună cu Instituţia Prefectului Judeţul Braşov, excursii pentru vizitarea a diferite obiective turistice din judeţ", a declarat preşedintele ANTREC Braşov, prof. Mioara Stoian Vişan.

Acţiunea este realizată cu sprijinul Instituţiei Prefectului Judeţul Braşov, a membrilor Asociaţiei Naţionale de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC) România - filiala Braşov, a Inspectoratelor Şcolare din cele două judeţe, precum şi cu sprijinul societăţii Transbus Codreanu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite