12,5 milioane de euro pentru cinci localităţi din Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci comune din judeţul Braşov vor primi câte 2,5 milioane de euro fiecare pentru realizarea unor proiecte integrate pentru reabilitarea infrastructurii localităţilor.

La Ticuş se vor reabilita două drumuri comunale, căminul cultural şi se va înfiinţa un centru de asistenţă după programul şcolar, precum şi un muzeu de promovare a culturii locale laice şi religioase. Cu banii primiţi de la Ministerul Dezvoltării, edilii comunei Tărlungeni vor reabilita mai multe străzi, un pod, căminul cultural şi se va extinde reţeaua de iluminat electric.

Tot pentru modernizarea de drumuri ori a reţelelor electrice au primit fonduri şi comunele Recea, Şinca Nouă şi Şercaia, cu menţiunea că prima localitate a obţinut aprobarea de a-şi cumpăra cu aceşti bani „costume populare pentru Ansamblul de dansuri „Bujorelul" din cadrul Căminului Cultural".

De menţionat că toate cele cinci localităţi ce au primit fonduri sunt conduse de primari ai partidelor din actualul arc guvernamental. Altfel, potrivit subprefectului Carol Ambrus, din judeţul Braşov au „plecat" spre aprobare 32 de proiecte, 24 fiind declarate eligibile, iar cinci alese spre finanaţare.   

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite