„1001 culori şi poveştile lor“, la Teatrul Dramatic (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Expoziţia de fotografie „1001 culori şi poveştile lor" a fost vernisată astăzi, la Teatrul Dramatic. Expoziţia reprezintă rezultatul final al proiectului „Colorează-ţi comunitatea", demarat de Asociaţia Colors.

VEZI AICI MAI MULTE IMAGINI DE LA EXPOZIŢIE

Cele 1001 fotografii, format A4 evidenţiază viaţa culturală, istoria, patrimoniul, activităţile de zi cu zi sau evenimentele comunităţii din Braşov şi Sibiu şi aparţin unui număr de 28 de tineri bloggeri şi ONG-uri din cele două oraşe.

brasov, expoziţie brasov, fotografii brasov, teatrul dramatic brasov, culori brasov

Indiferent de autor, fiecare fotografie are rolul de a scoate la iveală culorile şi lucrurile pozitive din cele două oraşe care se aseamănă foarte mult. „Toate fotografiile expuse în acest foaier au menirea de a prezenta culorile şi lucrurile pozitive din cele două oraşe. Căştigătorii concursului au primit câte un tablou cu una dintre fotografiile reprezentative pentru Braşov şi Sibiu“, a declarat Claudia Popa, preşedintele Asociaţiei Colors.

brasov, expoziţie brasov, fotografii brasov, teatrul dramatic brasov, culori brasov

În urma concursului desfăşurat, timp de 10 săptămâni, pe site-ul www.1001culori.ro a fost aleasă cea de-a 1001 poză. Fotografia câştigătoare a fost realizată de Miruna Paiuc, elevă a Colegiului Naţional „Unirea“ din Braşov.

brasov, expoziţie brasov, fotografii brasov, teatrul dramatic brasov, culori brasov

În plus, în cadrul poriectului „Colorează-ţi comunitatea“, tinerii din Braşov au fost invitaţi să-şi exprime dorinţele cu privire la lucrurile pe care şi le doresc în oraş. Printre doleanţele tinerilor se numără: „construirea aeroportului, pistelor pentru biciclişti, a unui parc de distracţii ca la carte, a unui teatru european, dar şi amenajarea mai multor spaţii verzi“.

brasov,expoziţie brasov,fotografii brasov,teatrul dramatic brasov,culori brasov

Expoziţia poate fi vizitată zilnic, până pe 20 decembrie, între orele 10.00 şi 16.00. Intrarea va fi liberă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite