Topul slujbelor oferite online la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Braşovul ocupă locul şase într-un clasament al judeţelor întocmit de specialiştii site-ului „balaur.ro", care prezintă job-urile disponibile.

Oferta de locuri de muncă din judeţul nostru, care numără 1.054 de job-uri disponibile, este depăşită în acest top de cele existente în Bucureşti, Cluj, Timiş, Bihor şi Cluj. Motorul de căutare de locuri de muncă disponibil pe site-ul „balaur.ro" arată că marea majoritatea a job-urilor oferite pe piaţa muncii din judeţ sunt în municipiul Braşov, respectiv 1029.

În clasamentul întocmit în funcţie de slujbele disponibile în oraşele din toată ţara, Braşovul ocupă locul şapte, în timp ce Făgăraşul şi Codlea, cu câte 53 de locuri de muncă disponibile, sunt situate pe poziţia 59 a topului. În oraşul Săcele există 41de locuri de muncă libere, iar în Făgăraş 35, plasând aceste oraşe pe locurile 66 şi, respectiv, 77 în clasamentul amintit.

Preferabil full-time

Conform statisticilor prezentate pe site-ul menţionat, marea majoritate a slujbelor neocupate din judeţul Braşov sunt de tip full-time. De asemenea, într-o altă clasificare, cea mai mare pondere a locurilor de muncă încă neocupate au un nivel de salarizare cuprins în jurul valorii de 500 de euro. Există, însă, şi oferte cu salarii de peste 2.000 de euro, adresate mai ales medicilor care doresc să lucreze în străinătate.  

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite