Brăila: O femeie a fost ucisă în mod brutal în sediul surdo-muţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anchetă de proporţii la Brăila. Poliţiştii caută, chiar şi cu câini de urmă, un criminal care a luat viaţa unei femei, în urmă cu scurt timp.Femeia a fost ucisă de către un necunoscut, cu mai multe lovituri, chiar în clădirea sediului Asociaţiei Surdo-Muţilor din municipiul Brăila. Victima are capul zdrobit, este desfigurată şi ăncă nu se poate preciza cu ce fel de armă a fost omorâtă.

Victima este o femeie, are capul zdrobit, este desfigurată şi încă nu se poate preciza cu ce fel de armă a fost omorâtă. Cel mai probabil a fost lovită cu o piesă de mobilier.

Cadavrul a fost descoperit la ora 13.05, de către o persoană care face parte din asociaţie.

Victima avea 41 de ani şi era translator în cadrul filialei brăilene a Asociaţiei. Ea a venit de dimineaţă la serviciu şi poliţiştii bănuiesc că fapta a avut loc în între orele 12.00 şi 13.05, când a fost alertat serviciul de urgenţă 112.

Criminaliştii nu au terminat ancheta şi continuă şi la această oră să ridice probe din clădirea în care s-a consumat abominabila faptă.

Fiica victimei a fost chemată să recunoască trupul neînsufleţit, însă aceasta a intrat cu greu în clădire.

Procurorul criminalist Mircea Ionescu nu a dorit să comenteze cazul, precizând doar că are foarte mult de lucru: „Cercetăm!”

Potrivit judiciariştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Brăila, criminalul este căutat în primul rând în cercul de prieteni ai femeii.
 

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite