Brăila: La puşcărie pentru că vrut să-şi omoare copilul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brăila: La puşcărie pentru că  vrut să-şi omoare copilul
Brăila: La puşcărie pentru că vrut să-şi omoare copilul

Tribunalul Brăila a condamnat-o pe Florentina Stănescu, de 24 de ani, brăileancă de etnie romă, analfabetă şi fără acte de identitate, la trei ani de închisoare cu suspendare, pentru

Tribunalul Brăila a condamnat-o pe Florentina Stănescu, de 24 de ani, brăileancă de etnie romă, analfabetă şi fără acte de identitate, la trei ani de închisoare cu suspendare, pentru tentativă de omor asupra propriului copil, o fetiţă în vârstă de 14 luni. Judecătorii i-au interzis femeii drepturile civile, inclusiv drepturile părinteşti, astfel că micuţa a fost dată în grija bunicii.

Născută la Galaţi, Florentina Stănescu trăia în concubinaj cu brăileanul Stănică Cojocaru.
„Pe fondul unui conflict verbal şi aprig cu concubinul şi cu socrul, Florentina Stănescu – într-un moment de nervozitate – a aruncat fiica din braţe, trântind-o de pardoseala din beton a camerei, de la circa un metru înălţime”, precizează procurorul criminalist Mircea Ionescu, cel care s-a ocupat de caz.

Copilul a scăpat cu viaţă numai datorită intervenţiei foarte rapide a SMURD. Potrivit certificatului medical, fetiţa ar fi decedat dacă Salvarea ar fi ajuns cu numai o jumătate de oră mai târziu.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite