Brăila:Poliţiştii au făcut uz de armă pentru prinderea unui infractor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brăila:Poliţiştii au făcut uz de armă pentru prinderea unui infractor
Brăila:Poliţiştii au făcut uz de armă pentru prinderea unui infractor

Duminică 13 septembrie, lucrători din cadrul Postului de Poliţie Gradiştea au fost nevoiţi să execute foc de avertisment cu armamentul din dotare pentru a opri un individ deosebit de violent

Totul a început cu un scandal monstru petrecut în noaptea de 12 spre 13 septembrie. În noaptea respectivă în jurul orei 03.00 Marius Florin Eftimie de 30 de ani din comuna Surdila Găiseanca, şi-a adus aminte după o lungă perioadă de timp de fosta sa concubină, Ramona Dobrotă de 22 de ani, din localitatea Mircea Vodă.
Aşa că în plină noapte s-a dus la locuinţa acesteia. Numai că, între timp,  cât Marius a uitat de ea,  tânăra a început o relaţie cu Marcel Blagoslov de 28 de ani, din comuna Mircea Vodă. Cum cei doi au de gând să-şi pună pirostriile,  Marcel s-a mutat la Ramona.

Dragoste cu năbădăi şi lovituri

Astfel că la în miez de noapte când i-a bătut la geam, Marius Florin Eftimie a avut surpriza să constate că fata avea deja pe cineva, lucru care l-a enervat peste măsură. Supărat nevoie mare, a intrat în casa tinerei şi i-a luat la bătaie pe Ramona şi pe Marcel. 
După ce bătăuşul a fost alungat de vecinii deranjaţi din somn de hărmălaia produsă, Marcel a pus mâna pe telefon şi a anunţat cazul la numărul de urgenţe 112.

Primul lucru pe care l-au făcut Poliţiştii din comuna Mircea Vodă, veniţi în miez de noapte să cerceteze împrejurările în care s-a produs evenimentul,  a fost să dea în consemn autoturismul înmatriculat în Spania al lui Marius Florin, cu care acesta a plecat de la locul faptei.

Salvarea sosită la faţa locului i-a preluat pe cei doi tineri bătuţi, care au fost internaţi la Spitalul Judeţean pentru Urgenţe Brăila pentru îngrijiri medicale.
Cel mai tare a încasat-o Ramona, medicul legist care a examinat-o ulterior stabilind că vor fi necesare 25-30 de zile pentru vindecare, numai în condiţiile în care nu vor apare complicaţii ulterioare.
Marcel, va avea şi el nevoie pentru vindecare de 8-10 zile de îngrijiri medicale. S-a mai stabilit că leziunile celor doi au fost produse prin lovire activă cu un corp dur tăietor-înţepător.

Urmărit de toate echipajele de poliţişti din judeţ, dumincă la ora  12.15, Marius Florin Eftimie a fost identificat în trafic, pe raza comunei Gradiştea, de către agenţii postului din localitate. La semnalul de oprire efectuat de poliţişti, individul încercat să întoarcă maşina şi să dispară. Cu prezenţă de spirit, unul dintre poliţişti a făcut uz de armă, trăgând în plan vertical două focuri de avertisment. Speriat, Eftimie a oprit şi s-a predat.

Individul a mai băgat un om în spital

Echipa operativă de cercetare constituită în cauză, formată din judiciarişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale şi lucrători de la Poliţia oraşului Ianca, coordonată de procurorul criminalist, a stabilit că, în noaptea cu scandalul, în jurul orelor 2.00, cel în cauză a mai fost implicat într-un accident rutier. Totodată s-a stabilit şi că Marius Florin Eftimie, nu este posesor al permisului de conducere, pentru nicio categorie.

Evenimentul s-a pretrecut pe DJ 203, în localitatea Jugureanu, comuna Ulmu, când Marius Florin Eftimie , aflat la volanul autoturismului său , l-a surprins şi accidentat pe Sava G. de 58 de ani, din satul Jugureanu, care se deplasa pe jos, pe partea stângă a sensului său de mers. Mai mult, imediat după accident, a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiştilor. Bărbatul accidentat a fost transportat şi internat la Spitalul Judeţean pentru Urgenţe Brăila pentru îngrijiri medicale.

Marius Florin Eftimie a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru comiterea infracţiunilor de tentativă la omor, violare de domiciliu, lovire sau alte violenţe şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere.
Luni, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila cu propunere de arestare preventivă.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite