Braila:Barbugii au cerut socoteală oamenilor legii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În data 10 septembrie agenţii de la postul de poliţie Galbenu au sesizat faptul că pe o stradă din comună, şase indivizi jucau îndrăcit barbut. Aşa că oamenii legii au acţionat conform

În data 10 septembrie agenţii de la postul de poliţie Galbenu au sesizat faptul că pe o stradă din comună, şase indivizi jucau îndrăcit barbut. Aşa că oamenii legii au acţionat conform legii şi au întocmit procesele verbale de rigoare celor şase Trei dintre barbugii, au refuzat să semneze procesele verbale de contravenţie.

Marţi la ora 11.30 cei trei care nu au semnat  procesele verbale de contravenţie, respectiv  Şerban F.de 32 de ani, Ionel F. de 46 de ani şi Gigi F. de 32 de ani , şi-au făcut apariţia la Postul de Poliţie din comună supăraţi pe faptul că primiseră la domiciliu copia proceselor-verbale de contravenţie. Acum, cu toţii solicitau să li se explice motivul sancţionării. După ce li s-a explicat aplicarea măsurii, Şerban i-a adresat agentului de poliţie insulte şi ameninţări.

În urma sesizării făcute de agentul de poliţie care a avut de suportat ultrajul din partea lui F.Şerban, a fost constituită o echipă de cercetare din cadrul Poliţiei oraşului Făurei În urma anchetei derulate  s-a stabilit că cele sesizate de poliţist se confirmă. Totodată s-a întocmit dosar penal şi sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de sfidarea organelor judiciare, faptă prevăzută şi pedepsită de Art. 2721, din Codul Penal.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite