Au dat luxul de la hotel pe camping

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lipsa de bani i-a învăţat pe unii să renunţe la confortul cazării la hotel în favoarea unei vacanţe la cort. În acest an, campingul Năvodariului seamănă cu un mic cartier brăilean aproape mereu. În ultimul weekend, 80 la sută dintre ocupanţii campingului erau din Brăila.

Campingul a fost soluția de „criză"pentru cei care au dorit să petreacă la malul mării fără a fi nevoiți să cheltuiască sute de lei pentru cazare.

La un hotel, cazarea pentru o persoană era de cel puțin 80 de lei pe noapte, pe când în camping cazarea era de doar 18 lei de persoană și 10 lei pentru autoturisme.


Noi mergem mereu cu cortul la mare, pentru că prețurile sunt infinit mai mici. Prefer să plătesc 300 de lei pentru şase zile la mare, decât 1.000 la hotel", ne-a spus Cătălin Ciubotaru.


Condițiile oferite sunt acceptabile. Grupurile sanitare și dușurile din campinguri sunt mereu igienizate, fiecare camping este dotat cu restaurante și magazine în care prețurile sunt acceptabile, astfel vizitatorii nu sunt nevoiți să părăsească campingul pentru a-și face cumpărăturile. Un mare avantaj este dat de faptul că plaja este curățată în mod constant și este la doar câteva minute distanță de corturi.

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a „Adevărul" (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite