Braila: La numai 15 ani a făcut cunoştinţă cu moartea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În noaptea de 8 spre 9 septembrie un puşti a fost adus cu ambulanţa la Spitalul Judeţean pentru Urgenţe Brăila. Era vorba de un minor de numai 15 ani, G.M. , din satul Cuza Vodă, comuna Salcia

În noaptea de 8 spre 9 septembrie un puşti a fost adus cu ambulanţa la Spitalul Judeţean pentru Urgenţe Brăila. Era vorba de un minor de numai 15 ani, G.M. , din satul Cuza Vodă, comuna Salcia Tudor, care prezenta grave traumatisme faciale, produse în urma unei agresiuni. A fost sesizată Poliţia Municipiului Brăila care a deschis o anchetă pentru a clarifica din ce cauză minorul a ajuns pe patul de spital. Astfel, din primele cercetări ale poliţiştilor s-a  stabilit că agresorul se numeşte S.I. are tot 15 ani fiind consătean cu cel internat. Altercaţia iscată între cei doi puşti s-a încheiat cât se poate de rău pentru G.M, care a fost lovit cu pumnii în zona feţei.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi, în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale, se va stabili încadrarea juridică a faptei şi se vor lua măsurile care se impun.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite