Brăila:Un căruţaş a fost surprins pe şosea târând cadavrele a doi câini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brăila:Un căruţaş a fost surprins pe şosea târând cadavrele a doi câini
Brăila:Un căruţaş a fost surprins pe şosea târând cadavrele a doi câini

Recent, cei aflaţi în trafic pe DN 23 au fost şocaţi să vadă cum doi cîini legaţi cu o sfoară erau târâţi de o căruţă. Cum se putea crede că animalele muriseră din cauza tratamentului

Recent, cei aflaţi în trafic pe DN 23 au fost şocaţi să vadă cum doi cîini legaţi cu o sfoară erau târâţi de o căruţă. Cum se putea crede că animalele muriseră din cauza tratamentului barbar, s-a sunat la apelul 112 şi un echipaj de jandarmi a fost direcţionat în zonă
Luat la întrebări de către oameni legii, căruţaşul a afirmat că animalele moarte de ceva timp, intraseră în putrefacţie şi ca atare nu a vrut să pună mâna pe ele.De asemenea, omul a declarat că ambii câini  au fost găsiţi morţi la o fermă din apropierea satului Batogu. Proprietarul animalelor l-ar fi rugat pe căruţaş, angajat la ferma cu pricina, să ducă cele două cadavre la groapa cu gunoi. Aşa că bărbatul a luat o sfoară, şi a legat cele două cadavre de spatele căruţei.
După cum declara plutonier Sorin Neftode  purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Brăila, “Omenii legii au solicitat Direcţiei Sanitar-veterinare Brăila, efectuarea unui control la ferma respectivă, pentru a afla modul în care au murit cele două animale.
Este greu de stabilit la ora actuală de ce se face vinovat căruţaşul, în ceea ce priveşte fapta sa. Cu siguranţă însă el poate fi amendat cu echivalentul a trei puncte de penalizare, adică 180 de lei, pentru că a condus un atelaj hipo pe un drum unde accesul unor astfel de vehicule este strict interzis.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite