Ţeparii video-chaturilor erotice ademenesc fetele cu câştiguri fabuloase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Studiourile le promit cel puţin o mie de euro pe lună, dar se trezesc că nu iau nici măcar un sfert. Atrase de promisiunea că nu trebuie decât să facă conversaţie îmbrăcate mai sumar, modelele alese se trezesc că fără „jucării" erotice nu au nicio şansă.

Tot mai multe tinere cad în plasa anunţurilor din ziare care promit câştiguri fabuloase făcând video-chat erotic. Se duc la interviuri de angajare, de unde pleacă visând că vor câştiga cel puţin o mie de euro pe lună.
Administratorii studiourilor de acest gen spun la prima întâlnire cu fetele că este vorba de o meserie ca oricare alta, numai că este mult mai bănoasă şi nu trebuie decât să faci conversaţie cu diverşi indivizi, îmbrăcată mai sumar.
În realitatea, cine vrea să câştige bani în acest domeniu trebuie să facă mult mai mult decât să stea în faţa unei camere video şi să zâmbească provocator unor bărbaţi.
Fetele trebuie să se logheze pe site-urile cu care colaborează studioul, acolo unde au un portofoliu foto. Dacă sunt alese, ajung iniţial să converseze cu admiratorii într-o cameră virtuală, un chat. Această etapă este gratuită pentru clienţii site-urile, astfel că dacă nu-i ademenesc pe doritori la o întâlnire într-o „cameră" privată, nu primesc nicun ban.
Una dintre brăilencele care a activat în acest domeniu a explicat că video-chatul este de două feluri: adult şi non-adult. „Cele care aleg să facă parte din categoria non-adult trebuie să stea îmbrăcate în lenjerie şi să converseze cu cei care intră în «camera» lor. Însă, această categorie nu interesează nici un bărbat, nimeni vrea să vadă doar o dominişoară în sutien, nu intră nimeni în «privat» cu tine şi automat, pierzi timpul, nu iei niciun ban. De aceea, modelele renunţă imediat şi trec la partea de adult", a explicat Sascha, numele de scenă al brăilencei care a practicat această meserie.
Trecerea la categoria „adult" înseamnă cu totul altceva decât doar îmbrăcăminte sumară. „Eşti nevoită să te dezbraci şi să mimezi actul sexual în ipostaze impuse de privitori, de multe ori te vezi obligată să foloseşti şi diverse jucării sexuale", a mai povestit Sascha.

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a „Adevărul" (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite