Traficant de etnobotanice, reţinut de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tănăr de 26 de ani din localitatea Vărsătura, comuna Chiscani, a fost reţinut de poliţişti luni seara din incinta Promenada Mall. Acţiunea s-a desfăşurat ca la carte, fără a da de bănuit traficantului, poliţiştii învitându-l să-i însoţească până la maşina din parcare invocând un pretext banal.

Ajuns la maşina poliţiştilor, tânărul a fost controlat şi asupra lui au fost găsite nu mai puţin de 46 de pliculeţe care conţineau substanţe etnobotanice, diferite mărci.

"Tânărul a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului, unde cercetările au fost preluate de lucrători din cadrul Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Brăila", a declarat agentul principal Camelia Bucur, de la Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului.

Poliţiştii spun că l-au urmărit mult timp pe traficantul în cauză, despre care se ştia că are asupra lui substanţele interzise..

Acum, poliţiştii de la Crimă Organizată urmează să afle răspunsurile la mai multe întrebări. În primul rând, de unde are marfa şi unde urma să o distribuie.

Poliţiştii brăileni sunt confruntaţi cu primul caz de trafic de etnobotanice după ce magazinele au fost închise. Ei caută acum să afle dacă au în faţă un consumator care s-a aprovizionat pentru o perioadă de timp mai lungă sau dacă este vorba despre o reţea de traficanţi bine pusă la punct pentru distribuirea acestor produse atât de incriminate în ultima vreme. De altfel, poliţiştii nu exclud ca tânărul prins cu pliculeţele asupra lui să fie un cărăuş, ştiut fiind faptul că după închiderea magazinelor consumatorii de astfel de produse au învăţat repede să le comande pe internet.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite