Înscrieri pentru recenzori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de astăzi şi până pe 12 august se fac înscrierile pentru cei care vor să câştige un ban în plus ca recenzori la recensământul programat în luna octombrie. Aceştia vor fi remuneraţi cu sume cuprinse între 300 şi 350 de lei.

Înscrierile se fac zilnic, între orele 8:00-16:00, la sediul Primăriei municipiului Brăila, intrarea E, la Registratura generală, ghişeul numărul 1. Cei interesaţi ar trebui să ştie că pentru înscriere trebuiesc îndeplinite câteva condiţii esenţiale.

Viitorul recenzor trebuie să aibă cel puţin 18 ani împliniţi, domiciliul stabil să fie în Brăila, trebuie să aibă studii medii, dovedite cu diplomă sau studii superioare şi trebuie să prezinte la înscriere cazierul juridic. Recenzorul va trebuie să nu aibă probleme de dicţie, pentru a se face bine înţeles, să aibă o caligrafie ligibilă, un telefon mobil şi o ţinută cât mai îngrijită.

Încă nu a fost pusă la punct strategia pe baza cărei se va desfăşura recensământul, un răspuns mai clar despre numărul de recenzori, împărţirea lor pe zone dar şi despre numărul de case atribuit fiecărui recenzor în parte, fiind aşteptat în perioada imediat următoare.

"De la nivel de statistică, cei care gestionează acestă activitate la nivel de referendum, trebuie să ne dea toate elementele, câţi recenzori la câte case trebuie", a declarat Aurel Simionescu, primarul Brăilei.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite