Primăria vinde şine de tramvai la fier vechi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Aurel Simionescu a propus ca şinele de tramvai scoase de pe Calea Călăraşilor şi Calea Galaţi să aibă aceeaşi soartă ca şi cele de pe Bulevardul Dorobanţilor, adică să fie vândute ca fier vechi.

Angajaţii Braicar urmează să ia la verificat şinele vechi, care au fost scoase de pe Calea Călăraşilor în urma lucrărilor de reabilitare.

Vor fi alese acele bucăţi de şină care mai pot fi folosite pentru diverse reparaţii, iar restul vor fi vândute la fier vechi, o parte din banii obţinuţi intrând în bugetul Municipalităţii.

„Cei care lucrează la scoaterea şinei de tramvai au obligaţia să o ducă la depoul Braicar. Angajaţii de acolo vor să oprească nişte bucăţi de şină pentru eventuale reparaţii sau înlocuiri, acolo unde va fi cazul. Restul, vor fi tăiate, sortate şi apoi va fi efectuată procedura de valorificare", a declarat primarul Simionescu în ultima şedinţă a Consiliului Local.

Aurel Simionescu a mai precizat că se va merge pe acelaşi tip de hotărâre de CL care a existat şi în cazul şinelor scoase de pe Bulevardul Dorobanţilor. Acelaşi lucru se va întâmpla şi cu şinele de tramvai ce vor fi scoase atunci când vor începe lucrările de reabilitare pe Calea Galaţi.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite