Facultăţile caută job-uri pentru studenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Facultatea de Mecanică şi Facultatea de Inginerie Brăila din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos" din Galaţi organizează, în zilele de 22 şi 23 februarie 2011, Bursa Locurilor de Muncă.

Vor participa companii locale, fiind un bun prilej pentru absolvenţii PLM Adaptor să se întâlnească cu angajatorii faţă în faţă. Evenimentul va avea loc, în data de 22 februarie, la Brăila, în Aula Edmond Nicolau a Facult

ăţii de Inginerie Brăila, începând cu ora 10.00, iar în data de 23 februarie, la Galaţi, în sala D12, Corp D a Facultăţii de Mecanică, începând cu ora 10.00.
Bursa Locurilor de Muncă 2011 este cel mai important eveniment organizat în cadrul proiectului PLM - Adaptor şi îşi propune să asigure conectarea companiilor din industria românească cu studenţii instruiţi în lucrul cu tehnologiile dedicate proceselor de proiectare şi concepţie a produselor, simulare şi analiză folosind prototipul virtual.


Prin derularea proiectului PLM Adaptor, Facultatea de Inginerie Brăila nu face altceva decât să atragă companiile locale în dezvolatrea pieţei muncii oferidu-le posibilitatea de a prelua cadre tehnice bine formate din punct de vedere teoretic şi totodată oferă posibilitatea propriilor studenţi de a-şi găsi un loc de muncă stabil conform competenţelor.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite