Plimbări pe Dunăre de Zilele Brăilei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Manifestările vor avea loc în acest an în intervalul 12 - 15 august, iar municipalitatea a pregătit pentru zilele de 12, 13 şi 14 august posibilitatea ca bărilenii să se plimbe cu navele Lacu Sărat şi Zorile pe Dunăre.

„Numărul de locuri pe cele două nave este limitat, 90 pentru nava Lacu Sărat şi 11 pentru Zorile, astfel că brăilenii interesaţi pentru a avea parte de o plimbare pe Dunăre sunt aşteptaţi să se înscrie până pe 10 august la Primărie. Tariful este de 15 lei de persoană", a declarat Camelia Guşatu, purtător de cuvânt al instituţiei.

Altfel, pe 12 august, primarul Aurel Simionescu se va întâlni la Teatrul „Maria Filotti" cu 50 de familii care au împlinit 50 de ani de căsnicie şi pe care le va premia, ca în fiecare an.

Spectacole de muzică uşoară şi populară

Tot în acea zi, de la orele 18.00, în Parcul Monument, Grădina Mare şi staţiunea Lacu Sărat vor avea loc spectacole susţinute de Fanfara Dunărea Albastră, comunităţile ruşilor lipoveni şi armenilor.

Sâmbătă 13 august şi duminică 14 august pe faleza Dunării sunt programate alte evenimente: spectacole de muzică populară şi uşoară dar şi o paradă a modei. Sâmbătă seara, de la orele 19.00, vor concerta formaţia Azur, Gore Belanschi, Ioana Dragomir şi Maria Cârneci, iar duminică seara, de la ora 21.30, Andreea Bănică va cânta pentru brăileni pe scena Esplanadei.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite