Arestat pentru tentativă de omor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ene Fodulu, în vârstă de 33 de ani, l-a lovit cu bâta în cap pe un barman, Lucian Vasile, supărat pe acesta că nu i-a dat alcool pe datorie. Victima are nevoie de 90 de zile de îngrijiri medicale, „în caz de evoluţie favorabilă a leziunilor", conform medicului legist.

Ieri, judecătorul brăilean Radu Burlacu, de la Tribunalul Brăila, a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, pe numele agresorului din satul Mihai Bravu, comuna Victoria, pe motiv că „şi-a premeditat fapta". În plus, agresorul i-a pus viaţa în pericol consăteanului, după ce i-a fracturat craniul cu o bâtă.

„Pe motiv că partea vătămată a refuzat să-l servească cu băutură pe datorie, inculpatul, aflat în stare de ebrietate, a intrat în conflict cu aceasta, discutând în contradictoriu", a precizat magistratul care s-a ocupat de caz.

Fodulu a plecat acasă, dar s-a decis să se răzbune. A pus mâna pe o bâtă, apoi l-a aşteptat pe Vasile pe uliţa unde ştia că locuieşte, la 80 de metri depărtare de casă. Când victima şi-a făcut apariţia, agresorul a lăsat-o să treacă, apoi, din spate, a lovit-o cu bâta în cap. Barmanul s-a prăbuşit la pământ, iar Ene Fodulu a continuat să-l lovească cu picioarele. Barmanul a fost diagnosticat, ulterior, cu fractură a calotei craniene.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite