O sută de locuri de muncă în Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă anunţă persoanele care doresc să ocupe un loc de muncă în Uniunea Europeană sau Spaţiul Economic European că sunt puse la dispoziţie, prin intermediul reţelei EURES, 100 de posturi vacante.

Acestea sunt în Germania, 80 dintre ele pentru bucătari şi restul de 20 pentru ajutoare de bucătar.
„Posturile sunt disponibile în Bavaria, Munchen, iar pentru ocuparea lor este necesară cunoaşterea limbii germane la un nivel de bază. Se oferă contract de muncă pe termen fix pentru 24 de luni cu posibilitate de prelungire pe termen nelimitat. Se pot asigura masa şi cazarea, iar persoanele selectate au dreptul la 22 de zile de concediu", a declarat Laura Vasilescu, purtător de cuvânt al AJOFM Brăila.
Persoanele interesate pot trimite CV la buc_eures@ajofm.anofm.ro. Termenul limită pentru trimiterea aplicaţiei este 16 septembrie. Informaţii suplimentare pot fi obţinute de la sediul AJOFM situat pe Bulevardul Dorobanţilor nr. 603-605, parter, Compartiment Eures. "Eu chiar vreau să plec să muncesc în străinătate fiindcă aici lucrez în confecţii şi salariul e de mizerie", ne-a spus Mariana Crăciun.

Posturi pentru studii medii

În ceea ce priveşte locurile de muncă disponibile în Brăila, oferta AJOFM pentru această săptămână este de 151 de posturi vacante, pentru persoane cu studii medii. Cel mai mare număr de posturi, 45, sunt pentru ocupaţia de confecţioner-asamblor articole textile.
Tot în confecţii se caută 25 de muncitori necalificaţi şi 22 de călcătorese de lenjerie. La sfârşitul lunii iunie la Brăila rata şomajului atingea valoarea de 5,8% fiind în continuă scădere de la începutul anului.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite