Fraţi violenţi, în boxa acuzaţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorul brăilean Gheorghe Velea, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila, a finalizat, ieri, ancheta în cazul fraţilor Gligore şi Săndel Beciu, de 39 respectiv 37 de ani, acuzaţi că i-ar fi ameninţat şi agresat pe alţi doi fraţi, vecini de-ai lor, locatari pe strada Rahovei.

Totodată, agresorii au distrus un autoturism, proprietarea familiei rivale.
Primul dintre inculpaţi, care are şi antecedente penale, a fost trimis în judecată pentru lovire şi distrugere, iar cel de-al doilea pentru ameninţare, distrugere şi port ilegal de armă albă.
„Beciu Gligore s-a întâlnit pe strada Rahovei cu fraţii Caracostea Marius Ionuţ şi Caracostea Cosmin, împrejurare în care s-au jignit şi s-au lovit reciproc, pe fondul unor conflicte anterioare", a precizat procurorul care s-a ocupat de caz.
A intervenit Săndel Beciu, care i-a ameninţat pe rivali că-i taie cu un cuţit pe care-l ţinea la vedere. Speriaţi, fraţii Caracostea s-au refugiat într-un autoturism aparţinând SC „Rofish Group" SRL, societatea familiei. N-au fost nici acolo în siguranţă. În timp ce Gligore lovea maşina cu picioarele, Săndel a început să lovească în stânga şi în dreapta cu o cheie fixă.
Agresorii au provocat distrugeri de 3.000 de lei, în timp ce unul dintre cei agresaţi, Marius, a avut nevoie de 4 zile de îngrijiri medicale.
Cazul a fost preluat de Judecătoria Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite