VIDEO/Bătăuşii de la Berteşti au fost capturaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei şapte bărbaţi, toţi din comuna Cazasu, au fost identificaţi şi aduşi la Poliţie. Agresorii au provocat un scandal pe terasa unui bar din Berteştii de Sus pe 16 iulie. Aceştia au bătut pe un localnic şi au distrus două autoturisme.

Protagoniştii scandalului din Berteştii de Sus se reîntâlnesc în arestul Poliţiei, după ce judiciariştii au descins, ieri, în cuiburile lor din comuna Cazasu. Şase tineri cu vârste cuprinse între 21 şi 24 de ani şi încă un bărbat de 36 de ani, toţi domiciliaţi în comuna Cazasu, au făcut, zilele acestea, cunoştinţă cu arestul, urmând să răspundă pentru că în iulie au organizat un măcel cu răngi şi topoare.

Toţi şapte au fost reţinuţi pe ordonanţă, pentru o perioadă de 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, violare de domiciliu, distrugere, ameninţare, vătămare corporală, port ilegal de obiecte anume confecţionate pentru lovire sau împungere, şi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Însurăţei, cu propunere de arestare preventivă.
„Instanţa de judecată a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de cinci dintre inculpaţi solicitând arestarea preventivă a acestora, primii patru primind mandate de arestare pentru 29 de zile, fiind încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, iar pentru ultimul inculpat a fost emisă ordonanţa de a nu părăsi localitatea de domiciliu", ne-a declarat inspector Jenel Şogor purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Brăila.
Reamintim că, la data de 16 iulie 2011, la orele 23.50, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unui conflict spontan, mai mulţi localnici s-au bătut cu pumnii şi picioarele, în timp ce se aflau pe stradă, în faţa discotecii din satul Cuza Vodă.

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a „Adevărul" (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Imagini de la descindere

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite