Surprizele de sub pământ întârzie asfaltările

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muncitorii au dat peste reţele de apă şi electricitate care nu apăreau în niciun plan al acestora. Pe bulevardul Dorobanţi, neconcordanţele dintre planuri şi realitate au dus la întârzieri în capătul de la Bariera Călăraşilor. În celălalt capăt, au început asfaltările.

Tronsonul din Bulevardul Dorobanţi care face legătura cu DN 22B Brăila - Galaţi, a fost redeschis circulaţiei, chiar dacă lucrarea de reabilitare nu este efectiv finalizată. Se mai execută lucrări la alveolele de parcare dar şoferii sunt mulţumiţi.
„În sfârşit s-a terminat, avem acum pe unde să mergem. După părerea mea, ar trebui delimitată cu o linie continuă, eventual de altă culoare decât alb, locul unde au voie să oprescă maşinile, pentru a nu mai permite unora să blocheze câte o jumătate de stradă", a declarat Mihai Radu, şofer de microbuz care face transport de persoane pe ruta Brăila - Galaţi.
Surprizele de sub pâmânt
Lucrarea a fost întârziată, la un moment dat chiar cu aproape două săptămâni, pentru că în timpul săpăturilor s-a dat peste conducte şi peste reţele electrice care nu figurau în nicun plan pus la dispoziţia şefilor de şantier. „După decopertare, am dat peste multe ţevi de scurgere dar şi de apă potabilă care nu se regăseau în planurile celor de la compania de apă. Am găsit şi reţele de fire electrice, care nu apăreau nici ele în ce am primit de la Electrica. Fiecare astfel de surpriză neplăcută ne-a ţinut în loc. Am avut noroc cu timpul frumos din această vară şi am recuperat, astfel că acum suntem în graficul la zi", a declarat Ion Ghiţă, diriginte de şantier.

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a „Adevărul" (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite