Locuri de muncă în Germania pentru bucătari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Brăila a anunţat că sunt disponibile pentru şomeri 100 de locuri de muncă în Germania, prin intermediul reţelei EURES. Contractele de muncă se fac pe o perioadă de un an, cu posibilitatea de a fi prelungite.

Meseriile pentru care există această ofertă sunt de bucătar şi ajutor de bucătar.
Condiţiile nu sunt foarte riguroase, pentru aceste posturi putând să aplice orice vorbitor de limba germană, care are şi cunoştinţe de gastronomie.
80 de brăileni, cunoscători ai limbii germane şi posesori ai unei diplome în bucătăria profesională şi artă culinară, pot aplica până la data de 16 august pentru ăposturile de bucătari. Cei care vor avea norocul şi vor fi selecţionaţi, vor obţine în primă fază un contract pentru un an cu posibilitatea de prelungire şi facilităţi la cazare.
Tot în Germania se mai caută şi 20 de ajutoare de bucătari. Aspiranţii trebuie să fie vorbitori ai limbii germane şi să aibă experienţă de lucru în acest domeniu. Şomerii brăilenii calificaţi în meseriile amintite sunt încântaţi de aceste posturi, foarte mulţi prezentându-se la sediul AJOFM pentru a obţine mai multe informaţii. "Au venit mulţi să se intereseze. CV-urile se transmit online, prin email, la adresa buc_eures@ajofm.anofm.ro", a precizat Laura Vasilescu, purtător de cuvânt al AJOFM Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite