A apărut al şaselea număr din săptămânalul ADS Brăila/Vezi aici ce poţi citi în această ediţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Are 24 de pagini full-color şi conţine anchete, reportaje şi poveşti de viaţă în eclusivitate. Include programul TV pentru o săptămână şi mai multe articole despre amenajarea locuinţei, sănătate, auto şi vacanţe. Costă 0,90 lei şi se găseşte la toate chioşcurile de presă din oraş.

Din sumarul primului număr:

DEZVĂLUIRI - Cum au crescut averile parlamentarilor . Cei șase deputaţi şi senatori brăileni, Constantin Sever Cibu, Ion Rotaru, Cristian Rizea, Tudose Mihai, Viorel Balcan și Diana Tușa, au devenit tot mai bogaţi. Au reușit să adune case cu etaj, maşini luxoase, bijuterii cu multe carate, bunuri la care brăilenii de rând nici nu îndrăznesc să viseze.

INVESTIŢII - S-a deschis primul Macro din Brăila. Noul supermarket deserveşte o trei cartiere ale oraşului, în care locuiesc peste 10.000 de locuitori. Brăila este al patrulea municipiu din ţară unde s-a deschis un magazin Macro.

POVESTE - A construit o machetă de 10.000 de euro. Cristian Savin a construit o mahetă unicat a unei locomotive CFR 231 Pacific, care tracta trenul Dunărea Pullman Expres. Niciuna dintre firmele din domeniu nu a încercat realizarea machetei, deşi locomotiva este considerată a fi una dintre cele mai frumoase şi reuşite din lume.

TIMP LIBER - Brăilenilor le place la mare şi la soare . Nici pe vreme de criză, brăilenii nu renunță la concediu şi aleg ca destinații Bulgaria, Turcia, Grecia, iar ca ultimă opțiune, litoralul românesc. Asta poate şi fiindcă drumurile spre munte, multe dintre ele, arată ca după război.


SPORT REPORTAJ - Sporturile tradiţionale au fost uitate. Brăila a fost una dintre pepinierele de sportivi de frunte ai ţării care a dat zeci campioni. Din păcate, astăzi, copiilor le sunt oferite drept sporturi naţionale doar Counter Strike şi FIFA, jocuri pe calculator care se practică foarte comod din fotoliul de acasă.

UTILE - Acte necesare pentru permisul de port armă

OAMENI - Nicoleta Eftimie şi-a împlinit visele: este medic şi ofiţer. Medic primar de la vârsta de 35 de ani, subcomisar dr. Nicoleta Eftimie are grijă de 900 de pacienţi. De copil şi-a dorit să ajungă medic şi să salveze oameni.

Mai găseşti: ştiri mondene, auto, vacanţe, sfaturi pentru amenajarea locuinţei, mică publicitate locală şi 8 pagini de program TV.

Lectură plăcută!

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite