Brăila: Week-end cu bătaie în judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brăila: Week-end cu bătaie în judeţ
Brăila: Week-end cu bătaie în judeţ

În loc să se distreze la discotecă, doi tineri au decis să-şi rezolve neînţelegerile cu pumnii şi picioarele. Sâmbătă spre duminică, puţin după miezul nopţii, agenţii din cadrul

În loc să se distreze la discotecă, doi tineri au decis să-şi rezolve neînţelegerile cu pumnii şi picioarele. Sâmbătă spre duminică, puţin după miezul nopţii, agenţii din cadrul Poliţiei oraşului Însurăţei au văzut două persoane de sex masculin care se băteau.

Vasile G., 26 ani şi Titi Ionel O., 24 ani, ambii din Însurăţei, se luaseră la bătaie pe terasa unei discoteci din oraş.

Poliţiştii au restabilit imediat liniştea publică, iar celor doi tineri le-au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

Bătaie pentru neplata datoriilor

Tot sâmbătă, dar de această dată în satul Perişorul, Veronica C., a reclamat la Poliţie faptul că soţul ei Nicu Ş., a fost bătut de un cioban în timp ce se afla pe câmp, între localităţile Perişoru şi Berleşti.

Echipa operativă constituită în cauză a stabilit că ciobanul Costică H., 36 ani, din satul Perişorul, oraşul Ianca, „pe fondul unor neînţelegeri privind achitarea unei datorii, în ziua de sâmbătă, i-a aplicat victimei mai multe lovituri în zona spatelui cu o curea din cauciuc şi i-a reţinut bicicleta cu care se deplasa”.

Poliţiştii au decis întocmirea dosarului penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi furt.


Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite