Brăila:S-a deschis sezonul balurilor pentru boboci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brăila:S-a deschis sezonul balurilor pentru boboci
Brăila:S-a deschis sezonul balurilor pentru boboci

Deseară, la Club Insomnia este programat „Balul Bobocilor” de la Colegiului Naţional „Nicolae Bălcescu”

Ca în fiecare an, o dată cu începerea şcolii, toate liceele din Brăila se pregătesc pentru Balul Bobocilor, primul eveniment la care elevii din clasa a IX-a nu doar asistă, ci şi participă.

Pentru sutele de liceeni avem o veste bună: a început sezonul balurilor pentru boboci. Peste zece astfel de petreceri vor fi organizate în perioada următoare în Clubul Insomnia.

Liceenii îşi dau întâlnire la Balul Bobocilor din dorinţa de a gusta la maxim experienţa primului an de liceu. Petrecerea pentru liceenii din clasa a IX-a este organizată, de obicei, de elevii clasei a XII-a din fiecare unitate de învăţământ.

Pe lângă tradiţionalele concursuri “Miss” şi “Mister”, organizatorii obişnuiesc să cheme la baluri, trupe celebre româneşti.

În această seară, la Clubul Insomnia are loc ,,Balul Bobocilor” de la Colegiul Naţional “Nicolae Bălcescu”. Invitaţi să încânte auditoriul sunt DJ David şi DJ Zakaos, rezidenţi ai Cluburilor Bamboo şi Kristal.

Prezentatorul balului este cunoscutul DJ Vali Bărbulescu. Următorul bal este cel al Liceului “Nicolae Iorga”, programat pe 16 octombrie, la Club Insomnia. Pentru liceeni va cânta trupa “Plaiwin”. Preţul biletului este 20 lei.

Pe 23 octombrie umează petrecerea celor de la Liceul Pedagogic “D. P. Perpessicius”. Preţul unui bilet este 15 lei iar atmosfera incendiară şi distracţia este lăsată în mâinile lui Alex.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite