Braila:Maşini avariate de un copac uscat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braila:Maşini avariate de un copac uscat
Braila:Maşini avariate de un copac uscat

La ora 12.20 dintr-un plop situat pe aleea Energiei din cartierul Viziru I s-au desprins mai multe crengi uscate care au căzut pe autoturismele parcate. Au fost uşor avariate două autoturisme,

La ora 12.20 dintr-un plop situat pe aleea Energiei din cartierul Viziru I s-au desprins mai multe crengi uscate care au căzut pe autoturismele parcate. Au fost uşor avariate două autoturisme, mărcile  Dacia 1310 Break şi Opel Corsa. Poliţiştii comunitari au securizat imediat zona, pentru că, din plop, continuau să cadă bucăţi de lemn , putrezit.
La faţa locului la ora 13,30 s-a prezentat o echipă de la Seroplant care ajutaţi de o macara,  au început să taie cei doi arbori, specia plop, uscaţi. Potrivit salariaţilor Seroplant, în anul 2007 au fost tăiaţi şapte plopi uscaţi din aceeaţi zonă, dar în iarna lui 2008-2009 , s-au uscat cei doi arbori din care s-au desprins acum crengile. Este vorba de doi plopi cu înălţimea, fiecare de peste 30 de metri. Operaţiunea de tăiere era prevăzută a se termina undeva în jurul orei 20.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite