Brăila: Zonele frecventate de băieţii de cartier periate de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brăila: Zonele frecventate de băieţii de cartier periate de poliţişti
Brăila: Zonele frecventate de băieţii de cartier periate de poliţişti

În cadrul acţiunii „Tunetul” lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Brăila, în colaborare cu jandarmi de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Brăila şi lucrători

În cadrul acţiunii „Tunetul” lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Brăila, în colaborare cu jandarmi de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Brăila şi lucrători de la Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Brăila, au patrulat joi între orele 20.00-23.30, în zona Ansamblul Buzăului, zonă cunoscută ca fiind disputaă de găţile de cartier. Au fost legitimate 273 de persoane, iar  pentru verificări amănunţite au condus la sediul Poliţiei Municipiului pentru verificări 28 de persoane. De3 asemenea, au fost oprite şi controlate în trafic 297 de autovehicule, verificate 16 societăţi comerciale cu profil cafe-bar şi internet-cafe. Tot în seara de joi, poliţiştii au disperst 18 grupuri de tineri predispuşi la comiterea de fapte antisociale.
Totodată, au fost reţinute 3 permise de conducere, a fost reţinut un certificat de înmatriculare, constatate două infracţiuni şi aplicate 73 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 20.080 de lei.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite