Ziua Unirii a fost sărbătorită şi la muzeul din Ianca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sala de Conferinţe a Muzeului Ianca a devenit neîncăpătoare începând cu ora 11.00. Elevi şi părinţi ai acestora, de la Grupul Şcolar "Nicolaer Oncescu", din clasele a IV-a, a V-a şi a VI-a, conduşi de învăţătoarele Alexandrina Pârlog şi prof. Daniela Bucătaru au fost prezenţi la programul dedicat Zilei Unirii.

După intonarea Imnului de Stat, preotul paroh Cristian Ion, a săvârşit un scurt serviciu religios după care, despre importanţa şi semnificaţia reformelor lui Cuza a vorbit prof. Ion M. Bărbuceanu, fondatorul Muzeului Ianca. Programul artistic pregătit de către cele doua cadre didactice sus menţionate s-a bucurat de toată atenţia publicului participant la această activitate.

La festivităţi au mai participat din partea administraţiei locale, viceprimarul oraşului Ianca, ing. Ionel Epureanu, funcţionari şi pensionari din localitate. Programul s-a terminat în cântecul intonat de către copii "Hora Unirii", totul integrat cu imaginile prezentate din activitatea şi faptele lui Cuza, de pe micul ecran de proiecţie.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite