Zile de coșmar la Brăila: Femeie atacată de albinele înnebunite de căldură, accidente vasculare, incendii şi bătăi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O zi şi o noapte plină de evenimente dramatice, pentru angajaţii ISU Brăila. Cel mai grav caz: femeie în şoc anafilactic, înţepată de albine. SMURD a intervenit de 15 ori, iar pompierii de la Ianca de două ori, la stingerea unor incendii.

Un bărbat de 55 de ani a făcut stop cardio-respirator în faţa Liceului Progresul, din cauza caniculei. A fost resuscitat şi dus la spital. Angajaţii SMURD au fost chemaţi de nouă ori, pentru a-i salva pe brăilenii căzuţi pe stradă.

Unii acuzau dureri abdominale, alţii aveau febră, alţii intraseră în crize, având diverse afecţiuni medicale. Alţi trei brăileni au fost transportaţi de acasă la Urgenţă, fiind suspectaţi de accident vascular cerebral, cu toţii având vârste de peste 60 de ani.

„În total, am avut 15 intervenţii SMURD, până azi-dimineaţă, la ora 6.00. Am avut o zi şi o noapte plină de evenimente", ne-a declarat mr. Ştefan Stoian, purtătorul de cuvânt ISU.

Brăila, în zodia raziilor lungi şi dese! Poliţiştii vor să elimine factorii de infracţionalitate din locurile de distracţii

Zi neagră şi în judeţ

De parcă n-ar fi fost de ajuns, ieri au fost şi două incendii în judeţ. De fapt, în judeţ, lucrurile au stat şi mai rău.

Tudoriţa Ghionea, de 57 de ani, din Surdila Găiseanca, a intrat în şoc anafilactic, după ce-a fost înţepată de albine. SMURD Ianca a transportat-o de urgenţă la spital.

UPDATE: Şoferul groazei: a tăiat faţa ambulanţei şi spune că n-a auzit şi n-a văzut semnalele acesteia. Rezultatul: asistenta şi pacienta, rănite, trei maşini distruse!

Ultima oră: O salvare care ducea o pacientă la spital s-a răsturnat în Brăila. Asistenta este grav rănită!

Toto ieri, Vasile Dumitru, din comuna Jirlău, a dat peste o grenadă, pe când săpa o fundaţie.

Două incendii declanşate la interval de trei ore i-a pus pe jar pe pompierii de la Garda 2 Intervenţie Ianca. Mai întâi, a luat foc un tractor care executa lucrări la Târlele Filiu, pe câmp. Vehiculul a ars în proporţie de 90 %, plus două hectare de mirişte. Mai târziu, a ars încă un hectar de mirişte, la Ianca.

Germanii, la spital din cauza ţânţarilor/Află de aici cu ce s-au confruntat suflătorii din Hanovra la Brăila

Bilanţ: Cinci morţi de căldură, 16 agresiuni/Vezi aici cu ce s-au confruntat medicii brăileni

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite