Zeci de mii de oameni au rămas pe întuneric

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 20 de localităţi au rămas în beznă din cauza viscolului
Peste 20 de localităţi au rămas în beznă din cauza viscolului

Viscolul şi ninsoarea care şi-au făcut simţită prezenţa în municipiu şi judeţ încă de marţi dimineaţă au afectat, rând pe rând, mai multe comune din judeţ.

Localităţile care în acest moment au probleme în ceea ce priveşte energia electrică sunt Agaua, Colţea, Dudeşti, Băndoiu, Berteştii de Sus, Berteştii de Jos, Bumbăcari, Deduleşti, Florica, Gura Călmăţuiului, Lanurile Măgureni, Măraşu, Plopi, Roşiori, Făurei Sat, Silistraru, Stoeneşti, Surdila, Ţăcău, Unirea, Victoria, Viziru, Zagna şi Zăvoaia.

„Electrica" a trimis pe teren 80 de oameni grupaţi în 17 echipe care să remedieze problemele apărute astfel încât consumatorii să nu fie privaţi prea mult timp de lumină.

Reamintim că la ora 9.30 azi dimineaţă 17 localităţi erau fără curent electric, iar directorul cancelariei prefectului, Luiza Pricop spunea că numărul localităţilor care rămân în beznă se modifică de la o oră la alta: „Unele rămân fără electricitate, se repară, dar apar alte zone cu probleme. Totul se schimbă de la o oră la alta".

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite