Brăila: Un bărbat din Zăvoaia a murit după ce a fost înjunghiat de doi consăteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marţi seară, la 21.30, Dragoş Daniel Dragomir din localitatea Zăvoaia a sunat la 112  şi a anunţat că a fost agresat cu un cuţit în incinta unui cafe-bar din localitate. Bărbatul a

Marţi seară, la 21.30, Dragoş Daniel Dragomir din localitatea Zăvoaia a sunat la 112  şi a anunţat că a fost agresat cu un cuţit în incinta unui cafe-bar din localitate. Bărbatul a reuşit să spună că doi consăteni l-au bătut şi înjunghiat.

În timp ce ambulanţa l-a adus de urgenţă la spital unde a fost diagnosticat cu „plagă înjunghiată profundă în coapsa piciorului drept, plagă înjunghiată latero-abdominală stângă cu şoc hemoragic”, o echipă operativă a Poliţiei a fost constituită şi s-a deplasat la Zăvoaia împreună cu procurorul criminalist şi cu medicul legist pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.

La faţa locului oamenii legii au stabilit că cei doi agresori erau beţi şi au început să-l bată pe Dragoş Daniel Dragomir din senin. Cei doi agresori, fraţi, au fost prinşi imediat, Georgel Bercu de 30 ani şi Marius Bercu de 22 de ani fiind reţinuţi. Cel care l-a înjunghiat de mai multe ori pe Dragoş Daniel a fost Georgel Bercu.

Cei doi sunt acum cercetaţi pentru omor calificat asta pentru că în această dimineaţă victima lor a decedat la spital.

"În acest moment cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a petrecut omorul. Din câte ştiu eu bărbatului i-a fost secţionată artera femurală, iar agresorul are antecedente penale”, a precizat procurorul Marinela Coşniţă, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite