Vrei să fii poliţist? Vezi aici noutăţile legate de Admiterea 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila vine cu noi precizări privind Admiterea 2011. Locurile disponibile sunt următoarele:

Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza", Bucureşti - Facultatea de Poliţie:
-specializarea „ordine şi siguranţă publică" - forma de învăţământ de zi - 200 locuri (baieţi şi fete), din care 15 locuri pentru cetăţenii români de etnie maghiară, 6 locuri pentru cetăţenii români de etnie rromă şi 9 locuri pentru alte minorităţi;
-specializarea „drept" - 50 locuri (baieţi şi fete).

Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr", Câmpina - 650 locuri (baieţi şi fete), din care un loc pentru cetăţenii români de etnie rromă şi un loc pentru alte minorităţi;

Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan", Cluj-Napoca - 150 locuri (baieţi şi fete), din care un loc pentru cetăţenii români de etnie rromă şi un loc pentru alte minorităţi;

Şcoala Militară de Subofiţeri Pompieri şi Protecţie Civilă "Pavel Zăgănescu", Boldeşti - 4 locuri pentru subofiţeri (băieţi) şi 4 locuri maiştri militari auto (băieţi);

Academia Tehnică Militară:
Facultatea de Sisteme Electronice şi Informatice Militare - Calculatoare şi sisteme informatice pentru apărare şi securitate naţională - 18 locuri (baieţi şi fete).

Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu", Sibiu:
a)Ştiinţe militare şi informaţii - Finanţe-contabilitate - 1 loc (baieţi şi fete);
b)Ştiinţe administrative - Intendenţă - 1 loc (baieţi şi fete).

Începând cu data de 16 mai 2011, înscrierile se fac zilnic între orele 09.30 - 15.30 la sediul I.P.J. Brăila, din strada Mihail Sebastian, nr. 10 -12, la Serviciul Resurse Umane.

Cererile de înscriere la concursul de admitere în învăţământul universitar se primesc până la data de 3 iunie 2011, iar pentru şcolile postliceale până la data de 1 iulie 2011.

La înscriere, candidaţii de etnie maghiară vor depune diplomă de bacalaureat/ foaie matricolă/ adeverinţă prin care se atestă că au absolvit liceul cu limba de predare maghiară, iar candidaţii de etnie rromă şi de la alte minorităţi vor depune o adeverinţă din care să rezulte că fac parte din respectiva etnie (adeverinţa nu atestă calitatea de membru al respectivei organizaţii, ci calitatea de etnic).

Pentru candidaţii de etnie maghiară care doresc să se înscrie la concursul organizat de Şcoala de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" din Câmpina şi Şcoala de Agenţi de Poliţie "Septimiu Mureşan" din Cluj Napoca, vor proba apartenenţa la respectiva etnie prin adeverinţă emisă de o organizaţie legal constituită a minorităţii din care să rezulte faptul că respectivul candidat face parte din acea etnie (adeverinţa nu atestă calitatea de membru al respectivei organizaţii, ci calitatea de etnic).

Informaţii suplimentare la telefon: 0239/606100, interior 20009 şi 20111 şi pe site-urile unităţilor de învăţământ ale M.A.I.: http://br.politiaromana.ro, www.academiadepolitie.ro, www.scoalapolcj.ro, www.scoalapolitie.ro, precum şi pe site-urile unităţilor de învăţământ ale M.A.p.N.: www.mta.ro şi www.armyacademy.ro.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite