Vrei să fii poliţişt? Află aici locurile disponibile la concursul de admitere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila desfăşoară activităţi de recrutare pentru instituţiile de învăţământ ale Ministerului Administraţiei şi Internelor, precum şi pentru instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale care pregătesc specialişti pentru nevoile Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Locuri disponibile:


1. Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza", Bucureşti - Facultatea de Poliţie:
- specializarea „ordine şi siguranţă publică" - forma de învăţământ de zi - 200 locuri (baieţi şi fete);
- specializarea „drept" - 50 locuri (baieţi şi fete).


2. Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr", Câmpina - 650 locuri (baieţi şi fete);


3. Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan", Cluj-Napoca - 150 locuri (baieţi şi fete);


4. Şcoala Militară de Subofiţeri Pompieri şi Protecţie Civilă "Pavel Zăgănescu", Boldeşti - 4 locuri pentru subofiţeri (băieţi) şi 4 locuri maiştri militari auto (băieţi);


5. Academia Tehnică Militară:
a) Facultatea de Sisteme Electronice şi Informatice Militare - Calculatoare şi sisteme informatice pentru apărare şi securitate naţională - 18 locuri (baieţi şi fete).


6. Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu", Sibiu:
a) Ştiinţe militare şi informaţii - Finanţe-contabilitate - 1 loc (baieţi şi fete);
b) Ştiinţe administrative - Intendenţă - 1 loc (baieţi şi fete).


Începând cu data de 16 mai 2011, înscrierile se fac zilnic între orele 09.30 - 15.30 la sediul I.P.J. Brăila, din strada Mihail Sebastian, nr. 10 -12, la Serviciul Resurse Umane.
Cererile de înscriere la concursul de admitere în învăţământul universitar se primesc până la data de 3 iunie 2011, iar pentru şcolile postliceale până la data de 1 iulie 2011.


Testarea psihologică a tuturor candidaţilor, indiferent de instituţia de învăţământ pentru care au fost recrutaţi, se efectuează la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, de către specialiştii din cadrul Centrului de Psihosociologie al Ministerului Administraţiei şi Internelor, potrivit planificării întocmite, astfel:
• pentru candidaţii înscrişi la concursul de admitere în instituţiile de învăţământ superior: în perioada 30 mai - 18 iunie 2011;
• pentru candidaţii înscrişi la concursul de admitere în instituţiile de învăţământ postliceal: în perioada 04 - 15 iulie 2011.
Pentru candidaţii care nu au promovat testarea psihologică sau au fost declaraţi „inapt medical", activitatea de recrutare încetează.

Examinarea medicală se efectuează în cadrul Centrului Medical Judeţean Brăila al M.A.I.


Informaţii suplimentare la telefon: 0239/606100, interior 20009 şi 20111 şi pe site-urile unităţilor de învăţământ ale M.A.I.: http://br.politiaromana.ro, www.academiadepolitie.ro, www.scoalapolcj.ro, www.scoalapolitie.ro, precum şi pe site-urile unităţilor de învăţământ ale M.A.p.N.: www.mta.ro şi www.armyacademy.ro.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite