Violatorii din Jirlău au intrat în arest, legați cu aceeași pereche de cătușe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi din comuna Jirlău care au violat o copilă de opt ani au fost ridicaţi şi depuşi în arestul Poliţiei. Fata de opt ani, împreună cu sora sa de 15 ani, gravidă în luna a opta precum şi frăţiorul lor de patru ani, care a asistat la violuri, au ajuns într-un centru maternal.

Georgiana Sprânceană, elevă în clasa a III-a la şcoala generală din Jirlău, i-a dezvăluit chinurile prin care trecea unui prieten al tatălui sau, cu care s-a întâlnit întâmplător prin sat. Fata i-a cerut bărbatului să o ducă la tatăl ei, la Faurei, spunând totodată că s-a săturat să fie violată zilnic în casă.

Speriat, omul s-a dus cu fata nu la Făurei, ci la Postul de Poliţie din Comună. Poliţiştii au demarat imediat investigaţiile, scoţând la iveală o poveste halucinantă.

Gheorghe şi Mariana Sprânceană, părinţii Georgianei, au o locuinţă mizeră la marginea satului. Cei doi mai au o fată de 15 ani şi un băieţel de patru ani. În urmă cu mai bine de un an, Gheorghe Sprânceană a plecat la Făurei să muncească, venind destul de rar pe acasă.

Promiscuitate, alcoolism, sex

Treburile familiei le-a preluat Ionel Neculai Turturică, de 33 de ani, care de aproape doi ani trăieşte în concubinaj cu fata cea mare, Adriana Sprânceană, care are acum 15 ani şi este gravidă în luna a opta. În casa sărăcăcioasă unde se înghesuiau cele cinci suflete, consumul de alcool era la mare cinste.

„Şi mama şi cumnatul beau mereu şi ţuică şi vin, după care cumnatul venea noaptea peste mine", le-a declarat fetiţa abuzată reprezentaţilor de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Brăila.

Anchetatorii au aflat cu stupoare că Turturică a întreţinut relaţii sexuale nu numai cu fata de 15 ani şi cu copila de opt ani ci şi şi cu mama acestora. Nu de puţine ori, fata cea mică a fost siluită chiar de faţă cu mama sa care suferă de dizabilităţi psihice şi fizice.

În ultima vreme pe lângă casa unde locuiau cei cinci s-a aciuiat şi Cătălin Leca, de 32 de ani, care îl mai ajuta pe Turturică, din când în cînd la muncile ocazionale şi mai mereu la băutură. Generos, Turturică i-a oferit-o lui Leca pe fata de opt ani. În ciuda opoziţiei fetiţei şi Leca a abuzat în repetate rânduri de copilă, având mereu „grijă" să o ameninţe cu moartea dacă va spune ceva. Aseară, oamenii legii au pus capăt coşmarului.

„Poliţiştii i-au prezentat pe cei doi violator instanţei de judecată care a decis reţinerea lor în arestul Inspectoratului de Poliţie", ne-a declarat inspectorul Jenel Şogor, purtătorul de cuvânt al poliţiei brăilene.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite