Viol în grup şi cu repetiţie asupra unei minore de 17 ani şi asupra surorii ei de 30 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fata nu a spus nimănui prin ce a trecut
Fata nu a spus nimănui prin ce a trecut

Un echipaj de la Postul TF Făurei, în timp ce patrula în zona Centrului de Testări Feroviare Făurei, din Surdila Greci, pe un drum ce face legătura între această unitate şi satul Făurei-Sat, au identificat o femeie de 30 de ani, din comuna Ruşeţu, care a reclamat că a fost victima unui viol, autorii fiind din Surdila.

Poliţiştii au demarat cercetările şi au găsit în apropiere un autoturism, proprietatea unui tânăr de 22 de ani, din satul Făurei-Sat, acesta fiind identificat langă autoturism, împreună cu un altul de 25 de ani şi sora reclamantei, de 17 ani, toţi fiind preluaţi de poliţişti de la Poliţia oraşului Făurei pentru clarificarea situaţiei de fapt.

N-a reclamat


În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, la data de 6 octombrie a.c., minora a fost invitată de un băiat de 17 ani, din acelaşi sat, să meargă la domiciliul lui şi, la orele 20.00, acesta a plecat cu autoturismul în comuna unde ea domiciliază, împreună cu un alt băiat, şi, întorcându-se pe islazul satului Făurei-Sat, au ameninţat-o cu acte de violenţă şi au determinat-o să întreţină relaţii sexuale cu ei, chemându-i şi pe alţi doi prieteni de 22, respectiv 24 de ani, cu care, tot sub ameninţare, a întreţinut relaţi sexuale.
La întoarcere spre domiciliul ei, băieţii au oprit lângă o staţie pentru irigat şi ultimii doi au obligat-o să întreţină din nou relaţii sexuale, ameninţând-o că o aruncă într-un canal, simulând acest lucru. La acea dată, aceasta nu a reclamat violul de frica părinţilor. În ziua de 12 octombrie a.c., prietenul de 17 ani a contactat-o telefonic pe minoră, propunându-i să se întâlnească pentru a se împăca, însă, aceasta a condiţionat întâlnirea de prezenţa surorii sale.

Arestaţi


Brăileanul a mers împreună cu cei doi prieteni, până la intrare în comuna Ruşeţu, unde proprietarul maşinii i-a încredinţat spre conducere autoturismul pentru a merge singur mai departe, cu toate că ştia că acesta nu posedă permis de conducere şi, ajungând la locuinţa celor două, le-a luat şi s-a întors comună.
Observând că el nu era singur, deoarece acesta oprise să urce şi ceilalţi doi, fetele au refuzat să meargă şi au fost forţate să urce înapoi în maşină.
Ajungând pe acelaşi islaz al satului Făurei-Sat, l-a sunat şi pe un altul să vină acolo, acesta ameninţând-o şi obligând-o pe femeia de 30 de ani, sora minorei, să întreţină cu el relaţii sexuale, la circa 150 de metri de autoturism şi, obsevând autospeciala Poliţiei toţi au fugit în sat unde au fost găsiţi şi identificaţi de poliţişti.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol, lipsire de libertate, conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi încredinţarea unui autovehicol unei persoane care nu posedă permis de conducere.

30 de zile


Ieri, 13 octombrie a.c., Parchetului de pe lângă Judecătoria Făurei a pus în mişcare acţiunea penală împotriva celor şase autori, fiind prezentaţi Judecătoriei Făurei, cu propunere de arestare preventivă, instanţa de judecată dispunând arestarea preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.
Toţi au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite