Brăila: Victima unui accident rutier cere daune de 70.000 lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brăila: Victima unui accident rutier cere daune de 70.000 lei
Brăila: Victima unui accident rutier cere daune de 70.000 lei

Scăpată cu viaţă dintr-un accident rutier, petrecut în urmă cu trei ani, Rodica Barangă şi-a văzut soţul spulberat de un Land Rover. Femeia solicită, acum, 70.000 de lei despăgubiri, o

Scăpată cu viaţă dintr-un accident rutier, petrecut în urmă cu trei ani, Rodica Barangă şi-a văzut soţul spulberat de un Land Rover. Femeia solicită, acum, 70.000 de lei despăgubiri, o sumă record, spun anchetatorii.

Banii reprezintă cheltuieli de înmormântare, contravaloarea căruţei distruse şi a calului ucis în accident, precum şi daune morale. Şoferul implicat în accident a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, deşi s-a declarat nevinovat.

Audiat de către procurorul Gheorghe Constantinoiu, de la Parchetul de pe lângă Tribunal, Ionuţ Sănduleac, în vârstă de 31 de ani, autorul acidentului, a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă. Drama s-a petrecut în seara zilei de 24 octombrie 2006, ora 18.30, pe DN 2B, în dreptul podului CFR din apropierea Platformei Chimice.

Vasile Barangă şi soţia sa Rodica, din Lacu Sărat, se deplasau către casă, cu căruţa, însă nu aveau atelajul semnalizat corespunzător. În acelaşi sens, se deplasa Ionuţ Sănduleac, director marketing la o firmă brăileană, care conducea „Land Roverul” cu număr de înmatriculare B-28573.

„În dreptul podului CFR, datorită nerespectării prevederilor legale referitoare la circulaţia pe timp de noapte, autoturismul condus de Sănduleac a intrat în coliziune cu partea din spate a atelajului hipo”, precizează procurorul care s-a ocupat de caz.

În urma impactului deosebit de puternic – „Land Roverul” circula cu 90 km/h –, soţii Baranga au fost aruncaţi din căruţă, atelajul distrus în totalitate, iar calul ucis.

Rodica Barangă a avut nevoie de 35 de zile de îngrijiri medicale, în schimb Vasile Barangă a decedat după două săptămâni de agonie, la Sptalul Clinic de Urgenţă Bucureşti.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite