Vezi aici unde te poți distra la Brăila!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinematograful și festivalul de teatru sunt principalele puncte de atracție din Brăila. Nu ratați, însă, muzeele, faleza, locurile de joacă din Monument, Grădina ZOO și Grădina Publică.

Cluburile, restaurantele și chiar și terasele sunt deschise până deseară târziu și oferă muzică bună și prilej de a vă petrece o seară la dans împreună cu prietenii. Nu evitați nici zona istorică a orașului, unde au loc evenimente importante.

image

Vizită la Casa Memorială Panait Istrati

Clădirea din Grădina Mare sau Publică datează de la începutul secolului al XX-lea. Moda amenajării parcurilor după modelul celor englezeşti a determinat preocuparea edililor brăileni pentru reorganizarea spaţiului Grădinii Publice, ceea ce a presupus şi angajarea unor specialişti în domeniu. Imobilul găzduieşte Expoziţia Memorială „Panait Istrati", deschisă cu prilejul centenarului scriitorului (1884-1984).

image

CINEMA CITY

Filme pentru toate gusturile și la Cinema City din mall, în 3D, dar și pentru copii, la prețuri între 15 și 30 de lei biletul.

image

TEATRU

Festivalul Zile şi Nopţi de Teatru European
În perioada 24septembrie -2 octombrie 2011, Teatrul Maria Filotti din Brăila organizează cea de-a şasea ediţie a Festivalul Zile şi Nopţi de Teatru European la Brăila. Sunt invitate să participe spectacole de excepție. Programul acestei ediţii se anunţă generos.

Teatrul Maria Filotti din Brăila

PATINOAR

Din primăvara acestui an, de când s-a deschis, Promenada Mall a devenit una dintre locațiile preferate de tineri pentru petrecerea timpului liber. Brăilenii și nu numai vin aici pentru a se plimba, a vedea un film sau pentru a se distra la bowling sau biliard. Punctul forte al mall-ului este, după cum știe toată lumea, patinoarul deschis permanent. Alături se află un mic restaurant, de unde părinții își pot supraveghea copiii.

image

CASA „FĂNUȘ NEAGU”

Casa memorială a scriitorului Fănuș Neagu și/a deschis porțile pentru public. Merită să faceți un drum până la Gradiștea!

image
Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite