Vezi aici ce filme poți viziona în zilele următoare la Brăila

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Cei trei mușchetari", "Marea cursă de Crăciun" sau "Motanul încălțat" sunt doar câteva din filmele în 3D pe care le puteți vedea în aceste zile la Cinema City.

"Cei trei mușchetari 3D" în regia lui Paul W. S. Andreson, îi are în rolurile principale pe Milla Jovovich, Orlando Bloom, Christoph Waltz, Logan Lerman și Matthew Macfadyen. Filmul rulează de la orele 14.20 și 16.40.


"Marea cursă de Crăciun 3 D", regia Barry Cook, Sarah Smith, este un film de animație, care prezintă povestea Moșului într-o viziune modernă, Moș Crăciun livrează cadourile cu ajutorul tehnologiei ultramoderne, din baza sa de operaţii de la Polul Nord, dar și povestea lui Arthur, fiul cel mai mic al lui Moș Crăciun care devine erou și viitorul Moș Crăciun.
Filmul rulează de la orele 11.00, 13.00, 15.00, 17.00 și 19.00.


"Motanul încălțat 3D", regia Chris Miller prezintă povestea celei mai nostime pisici din istorie, `Motanul Încălţat`. Motanul Încălţat (Antonio Banderas), devine un adevărat erou cînd porneşte în aventură alături de Pisi-Lăbuţe Pufoase (Salma Hayek) şi Hopa Alexandru Mitică (Zach Galifianakis), pentru a-şi salva oraşul.
Filmul rulează de la orele 11.10, 13.10, 15.10, 17.10 și 19.10.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite