Veronica Macri este noul subprefect/Numirea a fost publicată aseară în Monitorul Oficial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Veronica Macri, fostul director al Agenţiei Judeţene pentru Prestaţii Sociale Brăila a depus în urmă cu câteva minute jurământul pentru ocuparea funcţiei de subprefect. Postul a devenit liber după ce mandatul de şase luni al lui Dorian Stoianovici a expirat. Oficial, aseară a fost publicată numirea în Monitorul Oficial, iar Veronica Macri a primit această funcţie pentru şase luni.

La 11.30, în Sala Rondă a Instituţiei Prefectului, a avut loc investirea noului subprefect al Brăilei. În locul lui Dorian Stoianovici, începând de astăzi, a fost investită pe această funcţie Veronica Macri.

Până la această dată Veronica Macri a ocupat funcţia de director coordonator al Agenţiei Judeţene pentru Prestaţii Sociale Brăila.

Dorian Stoianovici era reprezentant al CNA în teritoriu şi a fost detaşat pe funcţia de subprefect pentru şase luni.

Emoţii de subprefect

Imediat după ce prefectul Dumitru Popa a citit Hotărârea de Guvern prin care s-a făcut numirea temporară pentru şase luni, noul subprefect, Veronica Macri a depus jurământul declarând cu emoţie:

"Este un pas pentru mine pe care sper să-l onorez cât mai bine. Sper să am o colaborare cât mai bună cu noii mei colegi şi să pot să duc la capăt tot ceea ce-mi propun".

Veronica Macri a mulţumit comunităţii elene pentru sprijinul acordat şi a precizat că i s-a propus această funcţie cu mai bine de o lună în urmă.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite