SFATURI PENTRU ŞOFERI: Vedeţi aici ce trebuie să faceţi pentru a nu avea probleme din cauza vremii vitrege!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru informarea conducătorilor auto care circulă în municipiul şi judeţul Brăila sau care sunt în tranzit, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila aduce la cunoştinţă că, în perioada 25.01.2012, orele 9.00- 26.01.2012, orele 18.00, în zona noastră s-a anunţat „Cod Portocaliu" de viscol puternic şi vânt în rafale de 80-90 km/h, care determină diminuarea vizibilităţii sub 50 de metri şi troienirea zăpezii.

Pentru protejarea participanţilor la trafic patrulele de poliţie acţionează pe arterele de circulaţie şi recomandă conducătorilor auto ca, înainte de a pleca la drum, să se informeze despre situaţia traseului pe care urmează să se deplaseze.
Dacă ştiu că vor trece prin zone afectate de ninsori, să pregătească autovehiculele pentru circulaţia pe timp de iarnă şi să adapteze permanent viteza la condiţiile meteo-rutiere (viscol, vizibilitate redusă, carosabil acoperit cu zăpadă, cu polei sau umed).
De asemenea, este necesar să se păstreze în mers o distanţă suficientă faţă de autovehiculele din faţă pentru a putea opri în condiţii de siguranţă.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite