VIDEO EXCLUSIV Traficanţii de droguri de la Brăila lucrau în spatele unor magazine de aromatherapy şi etnobotanice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anchetatorii implicaţi în acţiunea care a dus la prinderea lui Adrian Roşca, de 28 de ani, şi a lui Andrei Cimpoescu, de 32 de ani, ambii demascaţi ca fiind traficaţi de droguri de mare risc, atrag atenţia asupra faptului că oricine poate cădea în mrejele comercianţilor de "moarte albă".

Adrian Roşca îşi făcuse o reţea proprie de distribuţie de produse etno-botanice la domiciliul clienţilor. Celor pe care-i cunoştea deja ca fiind consumatori stabili le propunea în timp "ceva mai cool".

Cocaină din Bulgaria

Filat de poliţiştii de la Crimă Organizată, individul a fost prins la scurt timp după ce a trecut graniţa dinspre Bulgaria, unde se aprovizionase cu cocaină.
Andrei Cimpoescu era şofer de taximetru. Lucra mai ales noapte când pescuia cheflii dornici de noi aventuri. Din rândul acestora şi-a recrutat o clientelă bogată.

image

Livrarea mărfii se făcea după un anume tipic. Cine dorea rezină de haşiş urca în maşină, şi în timpul cursei, primea marfa. Consumatorul plătea 70 de lei pe doza de drog şi cursa cu maşina. Sistemul era pus la punct de Cimpoescu, care credea că în acest fel nu poate fi depistat şi prins.

Filaj, timp de două luni

Poliţiştii au reuşit însă prinderea celor doi, în flagrant după ce i-au urmărit pe fiecare câte două luni.

image

Ofiţerii sub acoperire de la DIICOT povestesc că munca pentru prinderea traficanţilor de "moarte albă" este una de cursă lungă, care implică, deseori, riscuri.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite