(VIDEO) Bucureşteancă dusă la arestare preventivă, la Brăila, pentru contrabandă cu ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Riscă să ajungă la închisoare pentru că a făcut contrabandă cu ţigări. Agenţi din cadrul Biroului Ordine Publică pentru Mediul Urban din Brăila au depistat-o în trafic, pe Calea Călăraşilor, pe Viorica Doroftei (55 de ani), din municipiul Bucureşti, care transporta cu autoturismul mai mulţi saci de culoare neagră pline cu pachete ţigarete.

Cercetările au fost preluate de ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, care au stabilit că suspecta transporta 174.000 de ţigarete (8.700 pachete), de diferite mărci, în valoare totală de 65.460 de lei, fără a deţine documente legale.


Astăzi, la arestare

"Acesteia i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă şi, după punerea sub învinuire, poliţiştii au luat măsura reţinerii pe ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând ca azi, 17 noiembrie a.c., să fie prezentată Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă", se arată într-un comunicat trimis pe adresa redacţiei Adevărului de Seară de către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Brăila.


Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării.

Vom reveni.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite