VIDEO: Accident cu epoleţi la Brăila: o poliţistă de la Rutieră a călcat cu maşina un biciclist!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oana Dobre, 25 de ani, subinspector de Poliţie la Brăila, a acroşat un bărbat băut care a făcut brusc la stânga. Accident „cu epoleţi" pe podul de la Brăiliţa. Un biciclist de 49 de ani, care circula pe Galaţi, a fost acroşat de o poliţistă aflată la volanul maşinii personale.

Costel Gitan, de 49 de ani, mergea pe banda întâi, pe Calea Galaţi, când, susţin poliţiştii, la intersecţia dinspre Jandarmerie, pe Podul de la Brăiliţa, a făcut brusc la stânga. Oana Dobre, de 25 de ani, subinspector la Poliţia Rutieră din Brăila, „conducea regulamentar pe a doua bandă".


Poliţista se afla în afara serviciului, iar potrivit Poliţiei, biciclistul nu s-a asigurat atunci când a virat la stânga. Dus la spital, bărbatul a fost diagnosticat cu politraumatism şi zgârieturi la nivelul spatelui. Avea o alcoolemie de 0,35 miligrame/litru, alcool pur în aerul expirat. Nu a rămas internat. Testată, şoferiţa avea alcoolemie zero.

„În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă", ne-a declarat inspector Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Poliţiei brăilene.

Azi-noapte, incidentul a fost filmat şi postat pe youtube de INFOBRAILA.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite