VIDEO:Scenariu criminal/Hoţii au dat foc magazinului jefuit. Vezi aici reconstituirea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nepotul victimei era cunoscut ca fiind un scandalagiu de primă clasă
Nepotul victimei era cunoscut ca fiind un scandalagiu de primă clasă

Vineri dimineaţa, un incendiu a izbucnit în magazinului mixt „Moara cu noroc" din localitatea Dudescu. Au fost solicitaţi de urgenţă pompierii militari de la Garda 4 Stingere Intervenţie Însurăţei, care au lichidat rapid incendiul.

Imediat ce a pătruns în incinta răvăşită de foc, administratorul magazinului a realizat că din rafturile neatinse de flăcări lipseau mai multe produse. Ca atare au fost sesizaţi poliţiştii din comuna Zăvoaia.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului poliţiştii au descoperit că într-adevăr magazinul fusese jefuit şi ulterior incendiat. Toate posturile de poliţie din comunele limitrofe şi judeţele învecinate au fost informate asupra cazului, în încercarea de a identifica şi prinde în timp util hoţii.
În informarea poliţiştilor remisă colegilor din teritoriu şi judeţele limitrofe erau specificate bunurile care dispăruseră din magazin.

Prinşi la un filtru în Urziceni

La ora 09.30, poliţişti de la Poliţia Municipiului Urziceni, judeţul Ialomiţa, i-au oprit în trafic pe Marius Dumitraşcu de 28 de ani şi Ciprian Niţă de 19 ani, ambii din Municipiul Urziceni. Cum maşina era plină de mărfuri, poliţiştii au solicitat actele de provenienţă, pe care cei doi nu au putut să le prezinte.

La verificarea mărfurilor, din cei şapte saci transportaţi în autoturism, oamenii legii au consatat că bunurile corespundeau cu cele din lista transmisă de către poliţiştii brăileni.

Cei doi au fost duşi direct la interogatoriu. Două ore mai târziu, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au aflat şi de un al treilea complice. El este Adrian Dumitraşcu de 25 de ani, locuieşte în satul Dudescu şi este fratele lui Marius.

Cei trei au fost reţinuţi pe ordonanţă şi judecătorii au decis că prezintă un grad ridicat de pericol social, urmând a fi cercetaţi în stare de arest preventiv. Ei au fost încarceraţi pentru 29 de zile în Centru de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Brăila.
Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestora.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite