Brăila: Urmărit internaţional prins după 10 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florinel Obretin, în vârstă de 37 de ani, din municipiul Brăila, a fost depistat marţi, 10 noiembrie, în Milano, Italia, după ce fusese dat în urmărire internaţională, pentru tentativă de

Florinel Obretin, în vârstă de 37 de ani, din municipiul Brăila, a fost depistat marţi, 10 noiembrie, în Milano, Italia, după ce fusese dat în urmărire internaţională, pentru tentativă de omor.

 
În aceeaşi zi, o escortă din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGP), din care a făcut parte şi un lucrător de la Serviciul de Investigaţii Criminale (SIC) al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, l-a preluat pe suspect.


Obretin era urmărit internaţional de circa zece ani, întrucât se sustrăgea executării pedepsei de 3 ani închisoare, aplicată pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor. Pe numele agresorului a fost emis, la data de 7 noiembrie 2000, mandat de arestare preventivă, de către Tribunalul Brăila.


Potrivit anchetatorilor, în ziua de 15 aprilie 1999, în timp ce se afla în bazarul amplasat pe strada Danubiului din Brăila, Florinel Obretin l-a înţepat cu un foarcere de tuns oile pe Cornel A. în abdomen, producându-i leziuni corporale şi punându-i acestuia în pericol viaţa.

Suspectul a fost încarcerat în Arestul Central din Bucureşti.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite