Urmărire ca-n filme şi bătaie cu poliţişti. Vezi aici ce au păţit oamenii legii din cauza unui şofer ilegalist şi a însoţitoarei lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii se aflau în executarea serviciului de supraveghere şi control al traficului
Poliţiştii se aflau în executarea serviciului de supraveghere şi control al traficului

Aseară, la orele 19.50, un echipaj de la Poliţia Municipiului Brăila, aflându-se în executarea serviciului de supravegrere şi control al traficului rutier pe raza municipiului, a efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, care circula pe Şoseaua Focşani, însă, conducătorul autoturismului nu a oprit, continuându-şi deplasarea.

Poliţiştii au trecut la urmărirea acestuia pe străzile Someşului, Ion Creangă şi Victor Vâlcovici, unde l-au oprit şi blocat.
La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 33 de ani, din municipiu, care a refuzat să se legitimeze şi să înmâneze documentele, având un comportament verbal agresiv.
Procedând legal la imobilizarea, încătuşarea şi conducerea la sediului poliţiei a conducătorului auto, pasagera, o femeie de 34 de ani a coborât din maşină şi i-a ameninţat verbal pe poliţişti, adresându-le injurii, precum şi folosind acte de violenţă împotriva unuia dintre ei, trăgând de uniformă şi rupându-i vestonul reflectorizant, cămaşa şi epoleţii.
După efectuarea cercetărilor, s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite