Un tânăr era să-şi piardă viaţa înjunghiat de un amic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cătălin F., 22 ani a fost înjunghiat de un amic de pahar. Tânărul a avut nevoie de îngrijiri medicale 23 - 25 de zile, agresorul său fiind reţinut de poliţişti.

Săptămâna trecută medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe Brăila au avut un pacient care s-a prezentat pentru a solicita îngrijiri medicale. Cătălin F., 22 ani, din Brăila avea în zona toracelui stâng o leziune produsă prin înjunghiere.

Deşi iniţial acesta a refuzat internarea şi a plecat acasă, a revenit la spital atunci când a început să se simtă rău, diagnosticul medicilor fiind plagă înjunghiată penetrantă torace stâng, hematom pleural şi extracostal.

Tânărul le-a spus la acea dată poliţiştilor că în timp ce se afla în locuinţa lui Cornel P., 33 ani, din Brăila şi beau împreună, acesta l-a lovit cu cuţitul. În plus, victima a precizat că nu doreşte să depună plângere împotriva agresorului.

Concluzia medicului legist a fost că tânărul de 22 de ani „a suferit leziuni care necesită pentru vindecare 23 - 25 de zile de îngrijiri medicale de la data producerii vătămărilor în caz de evoluţie favorabilă şi că acestea i-au pus în pericol viaţa, tânărul fiind supus unei intervenţii chirurgicale în ziua de 18 noiembrie".

Vineri, judiciarii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale l-au adus la sediul Poliţiei pentru cercetări pe Cornel P. care şi-a recunoscut fapta, fiind reţinut pe ordonanţă.

Pe 21 noiembrie Cornel P. a fost prezentat Tribunalului Brăila care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile pentru tentativă de omor, bărbatul fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite